Beheer je dagelijkse schoonmaak taken

De SPIQ App zorgt ervoor dat de uitvoerend specialist comfortabel kan werken vanuit zijn of haar eigen inzicht. De schoonmaak app laat zien wat er dient te gebeuren in een ruimte, om zo een schone omgeving te bieden. De focus moet liggen bij het eindresultaat. Het doel van alles is een veilige, schone ruimte voor de mensen die er wonen of werken.

begin meteen

Alles spiq en span:dit zijn de functies

Voeg belangrijke formulieren online toe

Kwaliteit van de schoonmaak is van groot belang. Daarom biedt SPIQ de mogelijkheid om belangrijke formulieren toe te voegen, zoals een DKS formulier of een QMS formulier. Met deze formulieren kun je de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening controleren. Verder wordt inzichtelijk gemaakt wat de protocollen binnen het facility management zijn.

Houd je eigen online logboek bij

Geen gedoe meer met aantekeningen maken op een A4’tje tegen de deur. Plaats een voor-en-na foto in de schoonmaak app en je maakt in één oogopslag duidelijk wat er precies gebeurd is in een ruimte. Handig: geen taalbarrières meer.

Handig inwerktraject: duidelijk en effectief

SPIQ biedt binnen het online platform een handig inwerktraject aan. Wanneer een nieuwe schoonmaker aangenomen wordt, kan diegene ingewerkt worden via de app. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het pand of kantoor van te voren al te bekijken. Dat maakt het schoonmaken op locatie veel efficiënter. Verder is het mogelijk om allerlei trainingen te volgen, zodat iedere interieurverzorger over de juiste kennis beschikt.

Alle ruimtes inzichtelijk

De schoonmaak app laat op een overzichtelijke manier alle ruimtes van een kantoor of pand zien. Dat maakt het voor de interieurverzorger duidelijk waar wat dient te gebeuren. De leidinggevende heeft met een persoonlijke inlog hetzelfde overzicht over alle gebouwen binnen de verantwoordelijkheid.

Maak je eigen online schoonmaak schema

Met SPIQ kun je eenvoudig een online schoonmaak schema opstellen. Alle ruimtes van een kantoor of pand zijn inzichtelijk gemaakt, zodat er een globale óf een zeer precies tijdschema gemaakt kan worden. Tot op de minuut nauwkeurig.

Facilitaire schoonmaakdiensten handig plannen

SPIQ App biedt het complete plaatje. De app maakt het voor de schoonmaker mogelijk om zich ziek te melden of verlof aan te vragen. Dat geeft weer mogelijkheden voor de leidinggevende of gebouwbeheerder. Het wordt hierdoor namelijk gemakkelijker gemaakt om vervanging te regelen.

probeer gratis

KLAAR OM TE STARTEN?

Vraag direct een offerte aan